Boekingsformulier

(dd-mm-jjjj)
(dd-mm-jjjj)
(dd-mm-jjjj)
(dd-mm-jjjj)
(dd-mm-jjjj)
Vlucht gegevens
 Ruimbagage (20 kg)
 Golftas (15kg)
 Geen bagage

U dient de volledige eerste voornaam + achternaam (bij dames de meisjesnaam) + geboortedatum op te geven zoals vermeld in het paspoort.

Verzekeringen:
  Annuleringsverzekering
  Reis verzekering
  Ik wil graag de Golftravel.nl nieuwsbrief ontvangen

U staat op het punt een optionele boeking te maken. Dit betekent dat u bij Golftravel reserveert, maar dat wij eerst de beschikbaarheid van uw aanvraag gaan checken. Indien alles in orde is zullen wij de reis definitief voor u reserveren. Vluchten worden gereserveerd op basis van de bij boeking geldende prijzen. Eventuele meerkosten worden aan u doorberekend.

U dient uw volledige eerste voornaam + achternaam (bij dames de meisjesnaam) + geboortedatum op te geven zoals vermeld in uw paspoort. Dit is ook van toepassing voor alle andere reizigers. Indien deze gegevens niet kloppen en wij dit na het reserveren van de vluchten nog moeten wijzigen, worden aan u wijzigingskosten doorberekent. Deze kosten variëren per luchtvaart maatschappij.

Onze boekingsprocedure:
Na uw reservering krijgt u, indien alles in orde is, per mail de bevestiging en een factuur.

Twee maanden voor vertrek dient het restbedrag op onze rekening te zijn bijgeschreven (binnen 2 maanden volledige bedrag). 

Vervolgens ontvangt u circa een week voor vertrek per mail de reisbescheiden. Deze dient u zelf uit te printen en mee te nemen op reis. Kofferlabels worden u op verzoek toegezonden. 

Onze voorwaarden