GOLFREIZEN DUITSLAND

Afbeeldingsresultaat voor duitsland

Hoofdstad: Berlijn
Taal:  Duits
Munt:  Euro

Duitsland is groot en strekt zich geografisch uit van het eiland Sylt in het uiterste noorden tot Oberstdorf in de zuidelijke regio Beieren, en van Görlitz in het oosten aan de Poolse grens tot het uiterste westen van de regio Nordrhein-Westfalen. Er heerst een gematigd klimaat. In de zomer periode varieren de temperaturen gemiddeld tussen 18 en 25 graden en in de winter tussen de 0 en 5 graden. Net Nederland zullen we maar zeggen. Mei, juni, juli, augustus en september zijn de beste maanden om naar Duitsland te reizen. In deze maanden heeft u de meeste kans op mooi weer.

Andere bestemmingen:
NLBelgie - Frankrijk

19 accommodaties gevonden

Golfhotel Vesper (Duitsland)
****

Op ruim een uurtje rijden van Arnhem ligt dit erg leuke hotel met twee fantastische 18-holes golfbanen en een 9-holes baan (45...
Shortbreak va. € 125 p.p.
Bekijk de details
Ahauser Land & Golfhotel (Duitsland)
****

Het 4 sterren golfhotel is gelegen op slechts 15 minuten van Enschede en ca. 1 ½ uur vanaf de Randstad. Een ideale locatie...
Shortbreak v.a. €185
Bekijk de details
Landhotel Voshövel
****

Halverwege Wesel en Erle, op de grens tussen Niederrhein & Münsterland, naast de 18-holes golfbaan Weselerwald ligt dit landhotel.
Shortbreak op aanvraag
Bekijk de details
Golfhotel Rheinhessen
****

Midden tussen de wijngaarden en niet ver van de grote steden zoals Frankfurt, Wiesbaden en Mainz ligt het golfhotel Rheinhessen.
Arrangement v.a. €369,-
Bekijk de details