****Landhotel Voshövel

Halverwege Wesel en Erle, op de grens tussen Niederrhein & Münsterland, naast de 18-holes golfbaan Weselerwald ligt dit landhotel.

Deze leuke golfbestemming ligt op slechts 45 minuten van de Nederlandse grens en is daardoor bijzonder geschikt voor een kort verblijf. Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel bij het Landhotel Voshövel. Een gemoedelijk en prettig familiehotel waar de fairways van de naastgelegen golfclub Weselerwald achter het hotel langs lopen. Alle 54 kamers zijn comfortabel ingericht met een moderne badkamer. Het 4-sterren hotel beschikt over verschillende en kleinschalige restaurants en een zeer compleet Spa & Wellness center. Met ondermeer een stoombad, solarium en verschillende sauna’s valt hier het nodige te genieten.

Op aanvraag
Noordrijn-Westfalen is een vakantiestreek voor actievelingen. Fantastische omgeving voor natuurliefhebbers met schitterende uitgestrekte parklandschappen of ooigebieden, kastelen, burchten en indrukwekkende industriële monumenten. Naast het unieke culturele aanbod en ontelbare mogelijkheden om actief bezig te zijn biedt Noordrijn-Westfalen een hele reeks traditionele evenementen zols carnavalsfeesten en -optochten, kermissen en volop winkelmogelijkheden. Ook fijnproevers komen hier volop aan hun trekken. Zo kunt u genieten van talrijke regionale specialiteiten in de verschillende restaurant die het gebied rijk is.
Weselerwald Golf Club
Deze typische parklandbaan direct naast het hotel is omgeven door bossen, weiden en velden en heeft veel waterhindernissen. Het is een leuke vlakke baan om te spelen met brede fairways, een aantal waterpartijen en doglegs.
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen