*****Grand Hotel Pupp

Aan de grens met Duitsland ligt in één van de bekendste kuuroorden van Europa, Karlovy Vary. Golf en Welness locatie.
Tjechie

Kies een regio:
  In het gebouw vind u 2 hotels; het Grand Hotel Pupp (5 sterren) en het Park Hotel Pupp (4 sterren). De beide hotels hebben een eigen ingang maar zijn wel door middel van een gang met elkaar verbonden. In Karlovy Vary kunt u heerlijk en in alle rust rondstruinen tussen de oude badhuizen, patricierswoningen en de beroemde colonnades met bronwater. Het Grand hotel Pupp staat al eeuwenlang bekend om haar traditie, elegantie en gastvrijheid en vele bekende Europeanen zijn u reeds voorgegaan. Kamer: verschillende afmetingen, badkamer met bad/douche en toilet, radio, sat-tv, minibar, telefoon, en kluisje. Alle kamers hebben een zitje. Faciliteiten: receptie, lobbybar, 2 restaurants, wienercafe, fitness, jacuzzi, stoombad, sauna en solarium

  Op aanvraag

  In het heuvelachtige en bosrijke landschap van West-Bohmen vind u een aantal van de oudste banen van Tsjechie.
  Maar uiteraard vind u er ook leuke steden en dorpen, winkeltjes en restaurants.

  Temperatuur Overzicht ( gemiddeld)

  MaandMinimum Temp.Maximum Temp. 
  Januari 3 8
  Februari 3 8
  Maart 3 9
  April 4 11
  Mei 7 14
  Juni 9 17
  Juli 11 19
  Augustus 11 18
  September 9 16
  Oktober 8 13
  November 5 10
  December 4

  9

  Karlovy Vary Golf (7 km van hotel): Een prachtig glooiende golfbaan slingerend door het bos. Het is de oudste baan van Tsjechië en absoluut een genot om te spelen.
  Cihelny Golf (6 km van hotel): Deze baan is de nieuwste baan van deze regio, prachtig gelegen in de vallei van de Tepla rivier met vele mooie waterhindernissen.
  Marianske Lazne Golf (35 km van hotel): Ook deze oude baan is een garantie van een heerlijke golfronde. Vooral door het mooie clubhuis waant u zich in andere tijden.

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

  Deel deze golfreis:

  Golftravel

  Printen