****Morgado Golfhotel (Portugal, Algarve)

Gelegen tussen Portimão en de bergen van Monchique, is dit hotel onderdeel van het luxe golfresort, Morgado do Reguengo. Omringd door 2 golfbanen, Morgado Golf en Golf Álamos, is dit een hotel gebouwd door golfers en voor golfers. Dit hotel kan zich rekenen tot één van de toplocaties aan de Algarve
Vanuit uw kamers heeft u uitzicht op de golfbaan en op zeer korte afstand is het clubhuis gevestiogd. Ideaal voor een drankje of een snack na een rondje golf. Een perfect hotel voor diegenen die willen verblijven in een luxueus hotel met twee uitstekende banen en met werkelijk een scala aan oefenfaciliteiten direct voor de deur. De moderne, stijlvolle kamers zijn ondergebracht in acht verschillende gebouwen. Allen hebben een balkon of terras met uitzicht op de baan. Een extra plus is de golf academy die gerekend wordt tot de grootste van de Algarve. Hier vindt u o.a. een grote (deels overdekte) driving range met 70 afslagplaatsen van gras en matten, 2 chipping greens, 2 putting greens, oefenbunkers en 10 target greens. Facilititeiten: receptie, 4 zwembaden, clubhuis, 2 bars, 2 restaurants, Spa faceliteiten, grote drivingrange, uitstekende oefenfaciliteiten, shop, kleedkamers, 2 x 18-holes, tennisbaan.

LET OP: MORGADO OPEN VANAF 1-2-19
 Week arrangement         
7 dagen autohur cat.B per 2 pers.        
7 nachten Semi All Inclusive        
5 greenfees m.k.u. Morgado, Alamos of Salgados      
    Toeslagen p.p.p.n.     
 PeriodeBasis 1-pers.kmrHPUpgradeextra nacht   
 01-05-20 / 31-05-20€ 949 € 36Incl.o.ao.a   
 01-06-20 / 30-06-20€ 829 € 26Incl.o.ao.a   
 01-09-20 / 15-09-20€ 989 € 36Incl.o.ao.a   
 16-09-20 / 31-10-20€ 949 € 36Incl.o.ao.a   
 01-11-20 / 30-11-20€ 825 € 26Incl.o.ao.a   
           
 Shortbreak arrangement        
4 dagen autohur cat.B per 2 pers.        
3 nachten Semi All Inclusive        
2 greenfees m.k.u. Morgado, Alamos of Salgados      
    Toeslagen p.p.p.n.     
    1-pers.kmrHPUpgradeextra nacht   
 01-05-20 / 31-05-20€ 449 € 36Incl.o.ao.a   
 01-06-20 / 30-06-20€ 389 € 26Incl.o.ao.a   
 01-09-20 / 15-09-20€ 469 € 36Incl.o.ao.a   
 16-09-20 / 31-10-20€ 449 € 36Incl.o.ao.a   
 01-11-20 / 30-11-20€ 349 € 26Incl.o.ao.a   
           
 Prijs informatie         
Prijzen zijn excl. €15 administratiekosten per boeking en €2,50 calamiteitenfonds per boeking (max 9)  
Toeristenbelasting (i.v.t.) is afhankelijk van de locatie en is ter plaatse te voldoen    
Alle genoemde prijzen zijn onderhevig aan eventuele wijzigingen en/of onjuistheden.    
Indien de reis in 2 perioden valt wordt de reissom hierop aangepast      
Afkortingen: 1pk = 1-persoonskamer, HP = Half pension      
Upgrade = Superior kamer        
           
 Overige informatie         
Gratis transfer service hotel - Salgados Golf (vooraf reserveren - op aanvraag)    
Gratis wifi in hotel en op uw kamer        
Greenfee = dagkaart (2e rond ter plaatse reserveren obv beschikbaarheid)    
Verblijf niet mogelijk Portugees Open: 09-05-19 t/m 12-05-19     
Semi All Inclusive = ontbijt, diner en alle dranken tussen 17.00 - 24.00 uur    
Korting verblijf logies met ontbijt: Week €225 p.p., shortbreak €100 p.p.    
Onderhoud Morgado Golf: 01/08 - 15/09/19 ; Onderhoud Alamos: 01/07 - 20/07/19 - banen zijn dan gesloten 
           
 Algemeen         
Golftravel treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de leveranciers (accommodatieverschaffer)   
Prijzen zijn excl. € 15 administratiekosten per factuur en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking (max. 9 personen) 
Indien de reis in 2 perioden valt wordt de reissom hierop aangepast; bel of mail voor een op maat gemaakte offerte 
Alle genoemde prijzen zijn o.b.v. 2 personen; onder voorbehoud van wijzigingen van de leveranciers;   
 sterke fluctuaties in valutakoersen; kennelijke fouten en druk- en/of zetfouten     
Ticket via Golftravel? Indien u uw tickets door Golftravel laat boeken rekenen wij € 15,- vluchtboekingskosten per persoon.
Prijzen nog niet op de site? Vraag om een vrijblijvende offerte. De meeste prijzen zijn reeds bekend.   
 Boek bijtijds om zeker te zijn van goede starttijden, vroegboekvoordeel en scherpe ticketprijzen !   
           

Algemene Informatie
Op de grens van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan ligt de Algarve. De streek biedt veel gezelligheid, uitstekend eten, prima uitgaansgelegenheden en uiteraard een uitgebreid scala aan golfbanen. Met meer dan drieduizend uur zon per jaar, mooie stranden en een prachtig achterland is en blijft de Algarve één van de meest populaire golfbestemmingen van Europa. Dit jaar hebben wij voor u ons hotelaanbod grondig uitgebreid even zijn wij voor u op zoek zijn gegaan naar een aantal geschikte en sfeervolle appartement & villa accommodaties direct op de golfbaan.

 

Klimaattabel Algarve

 

MORGADO GC:
Naast de lengte zijn de enorme greens en de vele mooi gevormde bunkers karakteristiek voor deze uitdagende course. Daarnaast zijn er diverse meren en de wind speelt vaak een rol. Kortom; een uitdagende, pittige maar redelijk vergevingsgezinde baan! 

ALAMOS GC:
Ligt naast Morgado. Kenmerkend zijn de twee grote meren die op vele holes voorbij komen. Daarnaast smalle fairways waar de greens goed beschermd worden door bomen en bunkers! Al golfend zijn er prachtige uitzichten over de Monchique Mountains, de meren en de wijnranken.  

SALGADOS GC (ca. 25 km):
Heeft een linksachtig karakter. De baan ligt in een zeer waterrijk natuurreservaat met wilde vogels, rond zandduinen en laagland. De baan gaat mooi op in dit landschap, is relatief vlak maar met enorm veel waterobstakels rond en in de baan. De eerste hole met een prachtig uitzicht over de baan is meteen al een prachtige start!

Golfbaan

GlooiendMoeilijkheidLiggingKwaliteitHcp m/v

G. San Lorenzo:
Deze zeer bekende 18-holes baan is een must om te spelen. De baan is onderdeel van het natuurgebied Ria Formosa Park en biedt u vele verschillende uitdagingen. Het beste deel van de baan begint na hole 5 met een geweldige uitzicht over het strand en de zee. Na hole 8 gaat de baan meer landinwaarts richting de grootste van de twee meren.

***

****

*****

*****

28/36

H. Pinheiros Altos:
In het mooie natuurpark Ria Formosa ligt de bekende 18-holes golfbaan Pinheiros Altos. Deze baan heeft twee zeer verschillende 9-holes die qua kenmerken recht tegen over elkaar staan. De eerste 9-holes liggen in een glooiend landschap die omgeven is door pijnbomen. De tweede 9-holes zijn korter en liggen op een vlakker gedeelte met veel water. De baan staat ook bekend om haar goede oefenfaciliteiten waar menig top professionals oefent.

***

***

*****

*****

28/36

I. Quinta do Lago North & South:
Met het natuurpark Ria Formosa op de achtergrond zijn de Quinta do Lago banen bekend over de hele wereld. In eerste instantie waren er 4 lussen van 9-holes die alle gecombineerd konden worden maar al geruime tijd zijn deze gesplitst in twee uitstekende 18-holes banen. Als speler heeft u een ruime keuze uit de verschillende mogelijkheden om de green te benaderen. Naast de strategisch geplaatste bunkers wordt de aandacht ook vaak afgeleid door de waterhazard.

**

****

*****

*****

28/36

J. Vale do Lobo Royal course
De bekendste Vale do Lobo baan met een aantal onvergetelijke holes waaronder hole 16 behoort tot één van de 100 beste banen van Europa. De Royal course is een stuk moeilijker dan de Ocean course door de vele waterhazards, de langere holes en de bunkers. De baan is tevens één van de meeste gefotografeerde banen van Europa en zeker hole 16, een par 3, waar men over een afstand van 218 meter over 3 kliffen moet slaan om de green te kunnen bereiken. Een andere hole die zeker het noemen waard is, is hole 9 ook een par 3 maar nu met een groot meer direct voor de green.

**

****

****

*****

27/35

K. Vale do Lobo Ocean Course:
De Ocean course is geheel geïntegreert in het toerisme complex Vale do Lobo en ligt direct aan zee. Langs de fairways vind men rijen met pijn-, olijf- en sinaasappelbomen en eucalyptussen. Oorspronkelijk begon Vale do Lobo met een 18-holes baan maar in 1972 werd er nog een 9-holes gebouwd en uiteindelijk zijn er twee 18-holes banen gecreëerd. Vale do Lobo beschikt tevens over goede oefenfaciliteiten en een 245 meter lange oefenbaan.

**

***

*****

*****

27/35

L. Vilasol (27-holes):
Vilasol is sinds 2000 een 27-holes baan met 3 verschillende lussen; de Prime, Challenge & Prestige. De eerste 18-holes lopen door een naaldbos met verschillende soorten bomen testen uw golfcapaciteiten en strategie behoorlijk. De smalle fairways, snelle greens en de verschillende obstakels ( bunkers en waterpartijen ) dagen u steeds uit. Bij de meest recent aangelegde 9-holes vindt men weliswaar minder bunkers,maar des te meer bomen, lange fairways en verschillende vijvers. Ook deze laatste 9-holes kunnen het u lastig maken.

***

*****

****

*****

27/35

M. Vilamoura Old Course:
De oudste baan van Vilamoura is tevens de bekendste en één van de beste banen in Portugal. De baan heeft een goede internationale reputatie opgebouwd mede door de goede kwaliteit van onderhoud. Frank Pennink ontwierp deze attractieve baan met veel verschillende holes naar de typische karakteristieken van een Britse inland baan. De par 3 holes zijn alle zeer verschillend en vormen één van de grootste uitdagingen van de baan.

***

****

*****

*****

24/28

N. Vilamoura Pinhal:
De bekende architect Robert Trent Jones heeft in 1985 deze Vilamoura baan gedeeltelijk opnieuw ontworpen. Hij heeft hierdoor op deze baan twee verschillende stijlen gecombineerd; de Engels en de Americaanse architectuur. De baan ligt midden in een pijnbomen bos met mooie panoramische uitzichten over de oceaan. De baan vraagt voornamelijk om grote nauwkeurigheid op de korte afstanden.

*

****

****

****

28/36

O. Vilamoura Laguna:
Deze 18-holes baan is geheel anders dan de andere Vilamoura banen omdat men hier te maken heeft met een open baan met veel water. De baan is dichtbij de kust en de haven van Vilamoura gelegen. De fairways zijn breed en men vindt hier niet zoveel bomen, daarentegen komt men behoorlijk veel bunkers tegen en zijn de vele waterpartijen bijna een constant opstakel. Omdat de baan niet al te lang is, is deze goed te spelen voor golfers van elk niveau. Voorheen had Laguna 27-holes maar één van de negen behoort nu toe aan de nieuwste Vilamoura baan, de Millenium course.

*

****

****

*****

28/36

P. Vilamoura Millenium:
Deze nieuwste Vilamoura baan is geopend in 2000 en is ontworpen uit één 9-holes van de Laguna baan en een compleet nieuw aangelegde tweede. Millenium is een open baan al doet hole 3 t/m 7 daar anders over denken. Hier zijn de fairways een stuk smaller en omzoomd door naaldbomen. Op deze holes kom je de typische kenmerken tegen van de Old en de Pinhal course. Ondanks dat de baan competitief is zorgen de brede fairways en greens ervoor dat de baan goed te spelen is voor golfers van elk niveau.

**

****

****

*****

28/36

Q. Pine Cliffs:
De bekendste 9-holes baan aan de Algarve is zeker Pine Cliffs. De baan is gebouwd in 1990 op de rand van de bekende rode kliffen met uitzicht over de Atlantiche oceaan. Martin Hawtree ontwierp deze baan die begint met twee relatief korte en makkelijke holes. Na hole 5 ( de enige par 5 ) komt het kroonjuweel van de baan en wel een par 3. Wanneer u hier speelt vanaf de Championship tee op de rand van de klif moet u 205 m over het strand slaan naar de kleine veel lager liggende green. Een leuke baan om te spelen voor zowel de hoge als de lage handicapper.

*

**

***

****

28/36

R. Salgados:
Gelegen dichtbij het strand, Albufeira en met ontzettend veel meertjes is deze baan een echte uitdaging voor de technische vaardigheden van alle golfers. Deze vlakke links course is niet lang maar het benaderen van de green moet met grote nauwkeurigheid worden gedaan om een goede score te behalen.

*

***

****

***

28/36

S. Gramacho:
De 18-holes baan is uniek in zijn soort omdat het 18 tees, 27 greens en 18 fairways heeft. De layoud is ontworpen door Ronald Fream en de bekende golfpro Nick Price. Hole 1 t/m 4 en hole 14 t/m 18 hebben telkens 2 greens. Het licht glooiende terrein omgeven door palm-, amandel- en olijfbomen ( waarvan sommige meer dan 600 jaar oud ), stenen muurtjes, goed gepositioneerde bunkers en meertjes zorgen voor uitdagende maar faire holes.

**

***

****

****

28/36

T. Vale da Pinta:
Dichtbij Carvoeiro in een oude olijfbomengaard ligt de 18-holes Championship course Vale da Pinta. De baan is ontworpen door Roland Fream die uitging van het Americaanse idee van een golfbaan met grote greens en 59 goed geproportioneerde bunkers. Sinds 1996 is de baan samen met de golfbaan Quinta do Gramacho de thuishaven voor de David Leadbetter Golf Academy.

****

***

****

*****

27/35

U. Silves Golf:
Deze nieuwe baan is een iets korte 18-holes baan ( par 70 ) en de 3e baan van Pestana. De baan is mooi gelegen met veel pijnbomen en hoogteverschillen.

***

***

****

****

27/35

V. O'Connor Golf
Nieuwe uitdagende baan met veel sinaasappelbomen. de vele grote waterpartijen vereisen een zuivere en creatieve afslag.

**

***

***

***

28/36

W. Faldo Golf
Glooiende faiways, rotsachtige hindernissen en kronkelend waterlopen. De positie moet zorgvuldig worden gekozen om goed te kunnen scoren.

***

****

***

***

28/36

X. Penina Championship:
De Championship course van Penina is de allereerste golfbaan die is aangelegd in de Algarve. De baan wordt gezien als het meesterwerk van de architect Sir Henry Cotton en hier is meerdere malen het Portugees Open gespeeld. De baan is geheel gerenoveerd in 1995 maar heeft zijn originele eigenschappen behouden. De relatief vlakke parkland baan heeft veel bunkers, brede fairways, verschillende waterhazards en bijna 400.000 bomen. Verder beschikt de club over twee leuke 9-holes banen waar men met GVB mag spelen. De Academy course is een mooie par-3 baan met vele oude bomen en zeer geschikt voor het oefenen van uw korte spel. De Resort course is een volwaardige 9-holes en zeker de moeite waard om een paar keer te spelen.

*

****

****

*****

27/34

Y. Golf do Morgado & Alamos:
Morgado is één van de langste banen aan de Algarve met strategisch geplaatste bunkers, brede fairways en grote greens. Alamos heeft smalle fairways en ligt tussen de wijngaarden.

**

***

***

****

27/34

Z. Palmares:
Niet ver van het historische stadje Lagos vindt u in een zeer mooie omgeving de 18-holes golfbaan Palmares. De baan biedt een combinatie tussen een parkland & een links course en adembenemende uitzichten over de Lagos baai. Nadat u gestart bent van hole 1, een moeilijke par 4 dogleg gespeeld vanaf een relatief hoge tee komt u op het “links”gedeelte met witte hoge zandduinen. Na hole 6 komt u bij het “parkland” gedeelte die u naar het clubhuis leidt met een panoramisch uitzicht over de 25km brede kustlijn.

***

****

*****

****

28/36

Overige banen die niet op de kaart staan

 

 

 

 

 

Boavista:
Boavista is één van de jongste banen en wordt gekenmerkt door het typisch landschap van de Algarve. Deze vlakke baan ligt in het oostelijke deel van de Algarve op slechts 200 meter van de oceaan en is een echte aanwinst vor dit gebied. De helft van de baan ligt in het beschermde natuurpark National Agricultural reserve waar men verschillende bomensoorten aantreft en oude ruïnes die typisch zijn voor het Algarve landschap.

***

****

*****

****

28/36

Alto Golf:
Deze baan heeft één van de langste holes ( holes 16 ) van het Europese vasteland en wordt dan ook vaak “ The Giant” genoemd. Elke speler die hier een birdie slaat ontvangt een certificaat en zijn of haar naam wordt bijgeschreven in het register. Dichtbij vindt u het pittoreske plaatsje Alvor, de mooie witte zandstranden, de blauwe zee en schitterende kliffen. Alto Golf is zo gebouwd dat het een plezier is om te spelen voor zowel golfers met een hoge en lage handicap. De baan loopt door twee valleien met brede fairways waar altijd wind staat en u prachtige uitzichten biedt over de Lagos baai.

**

***

***

****

28/36

Parque da Floresta:
Dichtbij de historische plaats Lagos en het vissersdorpje Salema is deze 18-holes baan aangelegd tegen een heuvel. De brede gevarieerde holes lopen door valleien, langs wijngaarden en ravijnen, terwijl ze omzoomd worden door olijf- palm en pijbomen. Vanaf het in typisch Portugese stijl gebouwde clubhuis heeft u een fantastisch uitzicht over de heuvels, de zee en 11 holes.

*****

*****

****

****

28/36

 

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Top locatie om te golfen voor groepen!! Uistekende paketten inclusief transfer van en naar luchthaven, transfer naar Salgados (indien gekozen), meerdere greenfees, oefenfaciliteiten, eten, drinken en prachtige banen (2 x 18-holes naast hotel en 1 x op 25 min. rijden). Vraag offerte aan via groepen@golftravel.nl

Voorveeld arrangement voor groepen:

·         Transavia retourvlucht Faro inclusief luchthavenbelasting en (brandstof)toeslagen

·         Transfer Faro luchthaven – hotel v.v. (alleen voor de groep)

·         7 nachten Half Pension in een standaard tweepersoonskamer

·         7 dagen dranken tijdens diner (bier, fris, wijn)

·         Gratis WiFi op kamers en publieke ruimtes

·         5 greenfees op golfbanen Morgado, Salgados of Alamos

·         5 dagen oefenfaciliteiten en unlimited ballen voor 2 uur per keer

·         Indien er gespeeld wordt op Salgados is een transfer van hotel naar golfbaan v.v. inbegrepen

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen