*****Landgoed Lauswolt

Gelegen in het Friese Beetsterzwaag vindt u op een statig landgoed het Bilderberg Hotel Lauswolt.

Gelegen in het Friese Beetsterzwaag vindt u het statige landgoed Bilderberg Hotel Lauswolt. Dit landgoed is in 1868 aangelegd door Friese adel en deze sfeer is nog altijd merkbaar in het hotel. Het rustig gelegen hotel is recent geheel gerenoveerd en biedt plaats aan 65 elegante kamers. De kamers, junior suites en suites hebben allen een eigen sfeer. Ze zijn ruim opgezet voorzien van o.a. een satelliet-tv, minibar, kluisje en een luxe badkamer met bad of douche. Op het resort vindt u ondermeer een Wellness Center “The Art of Beauty, La Prairie waar een groot aantal verschillende behandelingen wordt aangeboden. Verder behoren tot de faciliteiten een binnen- en buitenzwembad, een solarium, Turks bad, een sauna en tennisbanen. Culinair valt er eveneens veel te genieten in het toprestaurant ‘De Heeren van Harinxma’. Het terras wordt genoemd als het beste terras van Friesland.

  

Beetsterzwaag is een karaktervol dorp aan de rand van de Friese Wouden. De drie en een halve eeuw oude Hoofdstraat met vele historische panden is de stille getuige van de adel die het dorp bewoonde in de 18de en 19de eeuw. De bij landgoederen behorende tuinen waren ooit het genot van enkelen. Nu staan ze open voor iedereen. Beetsterzwaag is een springlevend dorp. Deze historische rijkdommen worden namelijk met hedendaagse aantrekkelijkheden gecombineerd: restaurants, gespecialiseerde winkels, wandel- en fietsmogelijkheden in de omliggende bossen en natuurgebieden en vele galeries. Kortom Beetsterzwaag is natuurlijk genieten!

Golfbaan Lauswolt
Golf & Countyclub Lauswolt is direct gelegen naast het hotel. Het is een prachtige bos/parkbaan met enkele verrassende buitenholes. Onderhoud en natuurbeheer staan hoog in het vaandel, samen met de weldadige rust is het op Lauswolt puur genieten.

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen