****Kasteel Vaalsbroek

Luxe viersterrenhotel bij 15e eeuws kasteel omgeven door het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap.

Nabij het drielandenpunt, waar de grenzen van Nederland, België en Duitsland elkaar ontmoeten, ligt in het prachtige Limburgse heuvellandschap het bijzonder charmante en gezellige Kasteel Vaalsbroek. U verblijft in dit 4-sterren hotel, dat onderdeel uitmaakt van de Bilderberg groep, in één van de 130 luxueuze en ruime hotelkamers, junior suites en suites. In het uitstekende a la carte restaurant “In de Oude Watermolen” kunt u proeven van de Franse keuken met regionale Limburgse invloeden. De vier tuinterrassen bieden sfeervolle dinermogelijkheden, terwijl u van lichtere hapjes en dranken geniet in de Limburgse bistro. Het landgoed, met het historische kasteel uit de 15de eeuw en de moderne vleugel, biedt u een oase van rust, luxe en comfort. Het hotel is ideaal gelegen voor een heerlijke wandeling in de landelijke en heuvelachtige omgeving. Er liggen maar liefst 12 golfbanen in de directe omgeving waaruit wij 6 fraaie 18-holes banen selecteerden en waarbij er gespeeld kan worden in Nederland, België en Duitsland. 

Het Spa & Wellness centre zal wegens renovatiewerkzaamheden gesloten zijn van 22 september t/m 22 november 2019. Tijdens deze periode worden er géén schoonheidsbehandelingen of massages aangeboden. Al hotelgasten kunnen tijdens de renovatie gebruik maken van het zwembad van het nabij gelegen Landal Vakantiepark.

 Arrangement         
3 nachten logies met ontbijt standaard kamer        
2 greenfees p.p. m.k.u. 2 banen        
Gebruik zwembad, sauna, stoombad en solarium        
Banen: Hoenshuis en Wittem         
   Toeslagen p.p.p.n.     
 PeriodeBasisprijs 1-pers.kmrHPUpgradeExtra nacht   
 05-01-20 / 30-11-20€ 299 € 29€ 28€ 5o.a.   
           
 Shortbreak         
1 nacht logies met ontbijt standaard kamer        
1 x 3-gangen diner in het restaurant         
2 greenfees p.p. m.k.u. 2 banen        
Gebruik zwembad, sauna, stoombad en solarium        
Banen: Hoenshuis en Wittem         
   Toeslagen p.p.p.n.     
 PeriodePrijs 1-pers.kmrHPUpgradeExtra nacht   
 05-01-20 / 30-11-20€ 229 € 29€ 28€ 5o.a.   
           
 Prijs informatie         
Prijzen zijn excl. € 15 administratiekosten per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking (max 9)   
Toeristenbelasting (i.v.t.) is afhankelijk van de locatie en is ter plaatse te voldoen     
Alle genoemde prijzen zijn onderhevig aan eventuele wijzigingen en/of onjuistheden.     
Afkortingen: 1pk = 1-persoonskamer, HP = Half pension, o.a. = op aanvraag     
Upgrade = balkon kamer         
Max. 6 kamers voor deze tarieven; bij meerdere kamers hoger groepstarief van toepassing    
Arrangement (3 n.): toeslag indien zondagnacht NIET in het verblijf valt: €10 p.p.     
Toeslag zaterdag overnachting: € 9 p.p.         
Toeslag weekend greenfee (zat/zon) Henri Chapelle € 10 per greenfee - geldt ook voor feestdagen: 13/04 + 01/05 + 21/05 + 01/06 + 21/07 + 11/11/20
Toeslag weekend greenfee (zat/zon) Hoenshuis € 5 per greenfee - geldt ook voor feestdagen: 10/04 + 13/04 + 27/04 + 05/05 + 21/05 + 01/06/20 
Toeristenbelasting € 1,47 p.p.p.n. - ter plaatse te voldoen + Service Charge: € 2,20 p.p.p.n. - ter plaatse te voldoen  
Tevens greenfees mogelijk voor Brunssummerheide / Rijk van Margraten / Mergelhof / Spiegelven en andere banen - informatie op aanvraag 
           
Geniet van rust, ruimte en de schitterende omgeving van Zuid-Limburg bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Ga op ontdekkingstocht naar het Drielandenpunt in de prachtige heuvellandschappen. Breng een bezoek aan het bruisende Aken, gezellige Maastricht of Düsseldorf waar u zowel historische stadsdelen als moderne invloeden kunt bekijken.  

Rijk van Margraten
De 18-holes golfbaan Het Rijk van Margraten ligt in het Zuid-Limburgse Heuvelland tussen Maasdal en Mergelland. De baan wordt omsloten door glooiende landerijen, oude bossen en biedt een prachtig panorama. De golfbaan beschikt niet alleen over een 18 holes wedstrijdbaan maar ook 9 oefenholes, driving range en een gezellig clubhuis.

Hoenshuis
In 1987 ontworpen door golfbaanontwerper Baron Paul Rolin en in 2011 grondig onder handen genomen. Het is een uitdagende en zeker zeer afwisselende 18 holes baan, par 72. De baan past uitstekend in het glooiende landschap dat de rand van het Limburgse Heuvelland vormt. Het clubhuis met een fantastisch terras is de plek om na te genieten bij een drankje of hapje.

Brunssummerheide
Deze prachtige baan ligt tussen twee natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen. Oude percelen met naaldbomen en grote waterpartijen met tees op verrassende hoogtes, geven de golfbaan een heel bijzonder karakter.

Henri Chapelle
Even voorbij de Nederland/Belgische grens is de technische en lastige baan Henri Chapelle gelegen. Sterk glooiende fairways en diverse waterhazards kenmerken deze golfbaan en waar vandaan u prachtige vergezichten heeft over de valleien.

Mergelhof
Het ligt in het hartje van de Euregio tussen Aken, Henri-Chapelle, Luik, Maastricht en Vaals. De in het Mergelland gelegen golfbaan werd in 1997 omgebouwd tot golfbaan. Het is een goed onderhouden en gevarieerde baan omringd door bossen, biotopen passen harmonisch in het pittoreske landschapsbeeld.

Haus Kambach
Net over de grens in Duitsland bevindt zich Golfclub Haus Kambach, vierde in 2013 zijn 20ste verjaardag. Een uitdagende rustige parkland baan met een aangename sfeer gelegen in het natuurgebeid Eschweiler-Kinzweiler. Kenmerken brede fairways, strategische bunkers, licht glooiend en wind is een belangrijke factor in het spel, want er is weinig beschutting.

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen