****Aparthotel Delden

Aparthotel Delden is het meest veelzijdige hotel van Twente en is uniek gelegen in Delden, in de prachtige Hof van Twente.

Aparthotel Delden is het meest veelzijdige hotel van Twente en is uniek gelegen in Delden, in de prachtige Hof van Twente. Golfen op de eigen golfbaan of relaxen in de sauna of hammam. Vanuit het hotel kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving en genieten van het coulissenlandschap dat Twente kenmerkt. Faciliteiten: restaurant - bar - café - tennis - binnenzwembad - golfbaan (9-holes) - sauna - wellness - stoombad - whirlpool - massage - gratis Wifi - poolbiljart - tafeltennis - bowling.

Het hotel ligt aan de eigen golfbaan de Lage Mors. Dit is een volwaardige 9-holes baan met veel water in de baan. Voor minder goede spelers is er altijd een route om de problemen heen. Drie greens zijn sterk geonduleerd, drie greens zijn redelijk vlak en drie greens zijn ‘gemiddeld’. Binnen het arrangement kunt u 2 dagen ongelimieerd spelen op de Lage Mors. Daarnaast kunt u nog spelen op 1 van de 4 banen in de regio.

Golfclub de Koepel - 20 km.
Rijk van Sybrook - 20 km.
De Twentsche - 3 km.
Bad Bentheim (DU) - 40 km.

WINTER SPECIAL Arrangement              
2 nachten logies met ontbijt standaard kamer            
2 x 3-gangendiner              
  2 x lunchpakket              
2 x 9-holes golf de Lage Mors              
1 x 2 uur op de Trackman simulatoren (zelf oefenen)            
Bij slecht weer (u kunt buiten niet golfen) €7,50 korting p.p. + 2 uur op de Trackman simulatoren (zelf oefenen)
                 
      Toeslagen p.p.p.n.      
  Periode Basisprijs   1-pers.kr HP Upgrade    
  01-11-20 / 31-03-21 € 239   € 21 o.a. € 11    
                 
WINTER SPECIAL Shortbreak              
1 nacht logies met ontbijt standaard kamer            
1 x 3-gangendiner              
1 x lunchpakket              
1 x 9-holes golf de Lage Mors              
Bij slecht weer (u kunt buiten niet golfen) €10,00 korting p.p. + 2 uur op de Trackman simulatoren (zelf oefenen)
                 
        Toeslagen p.p.p.n.      
  Periode Prijs   1-pers.kr HP Upgrade    
  01-11-20 / 31-03-21 € 129   € 16 o.a. € 11    
                 
Prijs informatie              
Prijzen zijn excl. € 15 administratiekosten per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking (max 9)  
Toeristenbelasting (i.v.t.) is afhankelijk van de locatie en is ter plaatse te voldoen        
Alle genoemde prijzen zijn onderhevig aan eventuele wijzigingen en/of onjuistheden.       
Afkortingen: 1pk = 1-persoonskamer, HP = Half pension, o.a. = op aanvraag        
                 
In Twente heerst rust. Twente is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de vele rijkdom die het te bieden heeft. Bossen met kabbelende beekjes en meanderende rivieren. Of genieten van de uitzichten vanaf de heuvels. Heide met schapen, pittoreske dorpjes en een eeuwenoude watermolen. De Twentenaren zijn bourgondisch en gastvrij. Dat merk je in de gezellige restaurantjes en leuke theehuisjes of door een welgemeende begroeting, gewoon op straat of tijdens een wandeling door de rijke natuur. Het Twentse boerenland heeft veel te bieden.

De Twentsche Golf
Op het prachtige landgoed Twickel ligt de 18 holes golfbaan van de Twentsche Golfclub (1926). Deze unieke locatie in samenhang met de hoge kwaliteit van zowel de baan als de voorzieningen geven de Twentsche een exclusieve uitstraling die recht doet aan een hoog verwachtingspatroon. Voor het terras van het clubhuis ligt een brede vijver, waarbij de greens van hole 14 en 18 liggen.

't Sybrook
De golfbaan Het Rijk van Sybrook is een prachtige 27 holes golfbaan, gelegen op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes, met uitdagende geïntegreerde waterpartijen, bieden uitzicht op het Twentse coulissenlandschap. De golfbaan Het Rijk van Sybrook bestaat uit drie lussen van 9 holes.

De Koepel
Een interessante 18 holes par 70 golfban in het gemoedelijke en gastvrije Twente. Sommige fairways zijn smal, omzoomd door bos, bij andere holes komen uitdrukkelijk de waterpartijen in het spel. Gelegen aan de provinciale weg tussen Rijssen en Wierden. Het terras van hole 19 biedt u uitzicht op meerdere greens en afslagplaatsen.

Bad Bentheim
18 holes golfbaan gelegen in het randgebied van de "Münsterländische park", wordt gekenmerkt door dichte bossen, waterrijke natuurgebieden en verborgen landelijke boerderijen. Vanaf het gezellige clubhuis heeft u een een prachtig uitzicht op de golfbaan.

Ahaus
De golfbaan is zo aangelegd, dat zowel ervaren spelers als beginners met veel plezier de afwisselende banen kunnen bespelen. Op de 3x 9 Holes staan 3 varianten ter beschikking om een interessante partij 18-holes te spelen. Een baan met vele waterhindernissen, oude boomresten en het mooie parklandschap van Westmünsterland, één van de beste golfbanen van Duitsland. U begeeft zich hier in een oase van rust en kunt u de hectiek en stress van alle dag achter u laten.

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen