****'t Hof van Gelre

Een heerlijk hotel gelegen in een sfeervolle bosrijke omgeving en op loopafstand van het gezellige centrum van Lochem.
Volop genieten tijdens uw verblijf in de Achterhoek dat doet u in Hotel ’t Hof van Erle. Na een warm welkom voel u zich hier direct thuis. Dit hotel staat voor persoonlijke service, culinaire creaties met een Achterhoekse swing, een heerlijke binnenzwembad en dat allemaal in een prachtige omgeving waar het heerlijk 'uutbloaz’n' is.
Verken het bosrijke gebied dat je leidt langs landgoederen, kastelen, maar ook pittoreske dorpjes en boerderijen. 't Hof van Gelre ligt op loopafstand van het oude stadscentrum van Lochem. De kamers beschikken over telefoon, televisie, gratis draadloos internet en badkamer met bad en/of douche en toilet. 
De streek ten oosten van de rivier de IJssel is algemeen bekend als de Achterhoek: een streek met bossen, landgoederen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Kleinschaligheid is troef. De bevolking woont in lieflijke dorpen of in fraaie historische stadjes. De grootste steden Zutphen en Doetinchem zijn naar nationale maatstaven van bescheiden formaat: elk hebben zij nog geen zestigduizend inwoners. Ook het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst, en Neerlands enige Boekenstad, Bredevoort, liggen in het gebied. Het omliggende landschap is rijk aan prachtig natuurschoon. De Achterhoek is bovendien aantrekkelijk door de vele kastelen. Er zijn er wel zeventig! De meeste zijn (nog steeds) in particulier bezit, enkele kunnen worden bezichtigd.

Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’
Landelijk gelegen, lange baan op een landgoed van 75 ha. Weidse uitzichten in een fraai coulisselandschap, afgewisseld met bosholes tussen loof- en naaldbomen. De fairways zijn breed van opzet en leiden naar grote, glooiende greens.

't Zelle
De 18 holes baan is aangelegd op het landgoed ‘t Zelle naar het ontwerp van de Ier Tom Mc. Auley. De baan is harmonisch ingepast in het oude karakteristieke Achterhoekse coulissenlandschap. Een kronkelende beek doorsnijdt het lichtglooiende terrein en komt herhaaldelijk als waterhindernis in het spel. Ook de bomen en bunkers dragen er toe bij dat de baan allerminst gemakkelijk is. Rondom het landelijke clubhuis vindt men, naast een driving range, puttinggreen en pitchinggreen.

't Sybrook
De golfbaan Het Rijk van Sybrook is een prachtige 27 holes golfbaan, gelegen op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes, met uitdagende geïntegreerde waterpartijen, bieden uitzicht op het Twentse coulissenlandschap. De golfbaan Het Rijk van Sybrook bestaat uit drie lussen van 9 holes.

Keppelse
De ‘Keppelse’ ligt in een lommerijke, landelijke omgeving op een beschutte plek in de Achterhoek, met fraaie zichten op het dorp Hoog-Keppel. In 1926 werd de eerste bal geslagen en daarmee is de Keppelse één van de oudste golfclubs van Nederland. De smalle fairways van de oude holes en de waterhindernissen en het meer glooiende terrein van de nieuwe holes zorgen voor de nodige uitdagingen.

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen