****Hotel Klein Zwitserland

Hotel Klein Zwitserland is een geheel in chaletstijl gebouwd hotel, schitterend gelegen naast de golfbaan Heelsumse Veld

Hotel Klein Zwitserland (onderdeel van Bilderberg) biedt 4-sterrenaccommodatie in de charmante sfeer van een Zwitsers bergchalet. Rustiek gelegen en optimale privacy, dat zijn de kernwoorden. Schitterend gelegen naast de 27-holes golfbaan Heelsumse Veld. De warme en smaakvol ingerichte hotelkamers voldoen geheel aan uw verwachting. Voor uw lunch of diner heeft u de keuze uit het vermaarde toprestaurant De Kromme Dissel bekroond met een Michelin ster, het informele restaurant De Kriekel en het klassieke Kasteel Doorwerth.

De omgeving van Bilderberg Klein Zwitserland biedt u volop mogelijkheden om uitstapjes te maken of te genieten van de natuur. Vooral het Nationaal Park De Hoge Veluwe is een geweldig natuurgebied. Dus, trek er op uit: ga wandelen, fietsen of sportief genieten op de 27-holes golfbaan die zich op loopafstand bevindt. Shopsteden Arnhem en Apeldoorn zijn ook gemakkelijk te bereiken. Bovendien is in Apeldoorn veel te doen voor jong en oud in onder andere Paleis het Loo, Apenheul en familiepark Koningin Juliana Toren.

Heelsumse
Golfbaan Heelsumse Veld ligt in de Veluwezoom nabij Arnhem. De baan is één van de meest natuurlijke banen in Nederland op ideale ondergrond. Geïnspireerd door gerenommeerde klassieke heidebanen van een eeuw geleden in Schotland en Engeland is de baan gerenoveerd. Landschap en golfbaan lopen zoals het hoort vloeiend in elkaar over met ruige bunkers en droogdalen uit de laatste ijstijd. De baan is vrijwel het hele jaar in goede conditie bespeelbaar op zomergreens. In 1944 hebben de luchtlandingen op dit terrein voor de slag om Arnhem plaatsgevonden.

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen