Holthurnsche Hof

Het hotel ligt aan de beroemde Zevenheuvelenweg in Berg en Dal, nabij Nijmegen en Arnhem.
Hampshire Landgoed Hotel Holthurnsche Hof ligt fraai ingebed in het prachtige heuvelachtige landschap van het Rijk van Nijmegen. Het hotel biedt opvallend ruime kamers voorzien van onder meer airconditioning, gratis WiFi, flatscreen-tv, een kluisje en een balkon of terras. Na een rondje golf kunt u met een drankje op het grote dakterras genieten van de rust en het fraaie uitzicht. De grote verrassing van het Landgoed bevindt zich op het dak, het restaurant. Het heeft namelijk een enorm dakterras met fantastisch weids uitzicht over het landgoed.
Op aanvraag
Hampshire Landgoedhotel – Holthurnsche Hof ligt midden in het Rijk van Nijmegen, een van de groenste regio’s van Nederland. U wandelt zo het mooie gebied Het Rijk van Nijmegen in, met zijn prachtige polderlanden en heuvelruggen. De rijke historie van de omgeving gaat met gemak terug naar de Romeinse tijd, wat u ziet aan de talloze monumenten. De natuur in de regio is overweldigend. Enerzijds is er het rivierenlandschap tussen Maas en Waal, in de natuurgebieden van de Ooijpolder en de Duffelt. Anderzijds is er het heuvellandschap waarin Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek en Mook verscholen liggen.

Rijk van Nijmegen
Op slechts enkele kilometers van het hotel kunt u spelen op de 45-holes baan van het Rijk van Nijmegen (onderdeel van Het Rijk Golfbanen). Glooiende fairways met fraaie vergezichten worden afgewisseld met bosrijke holes en flinke hoogteverschillen. Sfeervol vernieuwd clubhuis met ontvangstruimten.

Burggolf Wijchen
Is een afwisselende golfbaan gelegen in een mooi natuurgebied. Belangrijk op deze goed onderhouden baan is om niet nerveus te worden van wat water, want dat komt in bijna de helft van de holes in het spel.

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen