Hotel Martensplek (Nederland)

Hotel Martensplek is een familiehotel in de provincie Drenthe, op 45 minuten rijden van Groningen.
Hotel Restaurant Martensplek ligt in de provincie Drenthe, op circa 45 minuten rijden van Groningen. De eenvoudige doch comfortabele kamers zijn ruim en hebben een terras of balkon. Het personeel is erg vriendelijk en de kamers zijn uitstekend, schoon en met een mooi uitzicht! U kunt er niet alleen genieten van een golfbaan direct naast de deur, maar ook de service en prijs/kwaliteit verhouding is hier dus uitstekend. Kortom; genieten van een onbekommerd verblijf. Het restaurant serveert seizoensgebonden maaltijden.
Op aanvraag

Drenthe, de oudst bewoonde provincie van Nederland, is lang ook de armste geweest. De schitterende natuurgebieden maken van Drenthe een recreatie- en toeristengebied bij uitstek. Niet alleen natuurliefhebbers, maar ook zij die belangstelling hebben voor de lange geschiedenis van de provincie, komen er ruimschoots aan hun trekken. In de vele musea en gewoon op het platteland stuit men er op talrijke tastbare herinneringen aan een bewogen verleden: van de prehistorische hunebedden tot armetierige 19e-eewse nederzettingen. Geen wonder dat de schilder Vincent van Gogh in de vorige eeuw al constateerde dat Drenthe 'onbeschrijflijk schoon' is. Met de uitgestrekte bossen, heidevelden, vennen en meren is de provincie vooral voor natuurvorsers een ideaal vakantiegebied. Sportieve recreanten komen er het beste aan hun trekken. Zo is Drenthe de bekendste fietsprovincie van Nederland (meer dan 350 km fietspad) dwars door de natuur en een netwerk van schilderachtige stille landweggetjes.

Martensplek
De 18 holes golfbaan ligt temidden van de natuurgebieden Het Drents Landschap en Natuurmonumenten (Goudplevier). Door relatieve hoogteverschillen en schitterende waterpartijen is deze baan een uitdaging voor elke golfer. Sfeervol clubhuis met lounge, à la carte restaurant, hotel en golfshop. Openbare 9 holes par 3 baan. Drivingrange met circa 30 afslagplaatsen waarvan 10 overdekt.

  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto
  • Vergroot foto

Deel deze golfreis:

Golftravel

Printen