Links

Luchthaven Schiphol
Meer informatie over de luchthaven Schiphol

Luchthaven Rotterdam
Meer informatie over de luchthaven van Rotterdam

Luchthaven Eindhoven
Meer informatie over luchthaven van Eindhoven

Luchthaven Brussel
Meer Informatie over de luchthaven van Brussel

Word Travel Guide
Links naar alle belangrijke luchthavens in de wereld

Taxi2Airport
Snel en voordelig een taxi boeken vanaf huis naar uw luchthaven. Uitstekende service en veel gemak.

Sunnycars
U wilt meer beleven tijdens uw vakantie? Met een huurauto ontdekt u alles! Flexibel en onafhankelijk, volledig in uw eigen tempo. In samenwerking met onze partner Sunny Cars bieden wij u de mogelijkheid online uw huurauto te reserveren. Sunny Cars is een van de grootste Europese bemiddelaars in autohuur voor de vakantiemarkt en biedt u wereldwijd een bijzonder ruime keuze. Van een kleine huurauto tot een funcar, zoals een cabrio of jeep. En altijd tegen een scherpe all-inclusive prijs zonder kleine lettertjes. Bij de huurprijs inbegrepen zijn ongelimiteerd aantal kilometers, alle verzekeringen (W.A.-, schade- en diefstalverzekering), luchthavenafleveringskosten, meestal een extra bestuurder, lokale belastingen en – indien noodzakelijk – een aanvullende W.A.-verzekering van € 1,6 miljoen. Bovendien ontvangt u voor vertrek een informatieblad met daarop de belangrijkste punten uit het lokale huurcontract. Zo weet u van tevoren precies waarvoor u tekent en voorkomt u het additioneel betalen van extra kosten ter plaatse.

Elvia Reis- en Annuleringsverzekering
Laat u bij boeking informeren over de speciale incentsation-annuleringspolis.
Dit speciale voor ons bedrijf ontwikkelde verzekeringsproduct waarborgt voor u en al uw reisgenoten ( zelfs eventueel één of meerdere zaakwaarnemers ) de unieke financiële zekerheid bij annulering-, af- of onderbreking van uw golf- en of incentive reis. Het bijzonder van deze constructie is dat de reisgenoten niet op de polis worden aangetekend, de reissom geen maximum kent en dat uw boeking als bewijs van verzekering geldt samen met een verzekeringsbewijs en voor waarden.

SGR
Golftavel is aangesloten bij de SGR ( Stichting Garantiefonds Reisgelden). Binnen de grenzen van de SGR-garantiestelling vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR.