Informatie over Golftravel.nl

De golfreiswinkel met persoonlijk advies
Golftravel is gespecialiseerd in individuele golfreizen, groepsreizen en incentives. Ons assortiment sluit aan bij mensen die beleving en comfort willen combineren. Mensen die oog hebben voor detail en gevoel voor kwaliteit. Mensen die persoonlijke aandacht en flexibiliteit waarderen. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. En dat wordt door onze vaste klanten enorm gewaardeerd. 

Service is onze kracht, kwaliteit onze reclame!
Golftravel.nl spendeert weinig geld aan (dure) reclame. Wij investeren liever in persoonlijke aandacht, enorm veel service en uitstekende kwaliteit. Hiervoor is mond-tot-mond reclame uitermate belangrijk, want alleen uw mening telt! Dus als u tevreden bent, zegt het voort. Mocht er onverhoopt wat verbetert kunnen worden, dan horen wij dit graag.

Vakmanschap
Bij Golftravel werken mensen met passie voor golf en reizen. Mensen die zich interesseren voor de schoonheid en de rijke natuur op aarde. Ons vakmanschap bestaat uit het voorbereiden van uw reis tot een optimale beleving. Wij nemen u graag de zorg uit handen voor een vlekkeloze organisatie.

Zorgvuldig geselecteerd
Al onze bestemmingen zijn zorgvuldig vooraf geïnspecteerd door ons of lokale relaties . Minstens zo belangrijk vinden wij echter dat u zich er 'thuis' zult voelen. Wij zijn daarom steeds op zoek naar mooie en bijzondere locaties waar sfeer, service en gastvrijheid kernbegrippen zijn. 

Vertegenwoordiging in het buitenland
Golftravel werkt wereldwijd samen met de beste leveranciers. Onze bestemmingen worden stuk voor stuk geleid door professionals die u ter plaatse van dienst kunnen zijn, mocht dat nodig blijken. Voor u een geruststellende gedachte, voor ons een stuk zekerheid.

Online aanbod
Onze reizen worden online aangeboden zodat u altijd van ons actuele aanbod verzekerd bent. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen. Op onze website maakt u heel eenvoudig de keuze voor uw ideale reisbestemming. Overzichtelijk, helder, duidelijk en met veel relevante informatie.

Wij helpen u graag
Belt u of mailt u gerust om een kosteloos programmavoorstel. In eerste instantie ontvangt u van ons per e-mail een reisprogramma met informatie. Vervolgens kunt u per mail of telefonisch het voorstel bespreken en verfijnen zodat het geheel voldoet aan uw wensen. Golftravel streeft naar 100% tevreden klanten en we hopen dat u straks net zo veel plezier beleeft aan uw reis als wij in het verzorgen ervan.

U wilt reserveren?
Indien u akkoord bent met ons voorstel, dan gaan wij direct de beschikbaarheid navragen bij de accommodatie aanbieder. Zodra de accommodatie schriftelijk akkoord heeft gegeven worden direct de overige zaken (vlucht, huur auto etc.) vastgelegd die van toepassing zijn op uw boeking. Tussen uw reservering en onze vlucht boeking kan dus tijd zitten waarin de prijs van de vlucht kan veranderen. Hier hebben wij geen invloed op en meer / minder kosten worden met u verrekend. Wij stellen u hiervan uiteraard op de hoogte.

Wij hebben voor een boeking de volgende gegevens van u nodig:    
Adresgegevens, telefoonnummer, mobiel nummer en mail adres (voor zover nog niet bekend)    
Exacte voor en achternaam & geboorte data zoals vermeld in het paspoort van alle reizigers  (bij dames meisjesnaam)  
Handicaps van u en uw reisgenoten & de dagen dat u wilt golfen inclusief de gewenste starttijden     

Boekingsprocedure:
1. Nadat alle leveranciers vastgelegd zijn krijgt u per e-mail onze bevestiging en een factuur
    (aanbetaling vluchtkosten (i.v.t.) binnen 7 dagen te voldoen, restbetaling 2 maanden voor vertrek).
2. Vervolgens ontvangt u circa een week voor vertrek per e-mail de reisbescheiden. 
   Deze dient u zelf uit te printen en mee te nemen op reis.

Kantoor kosten:
Administratie kosten € 15,- per factuur. 
Calimiteitenfonds €2,50 per factuur (max. 9 deelnemers)
Indien wij de vluchten voor u reserveren berekenen wij €15 per persoon (bij Ryanair berekenen wij €35 per persoon).

Bij boeking accepteert u automatisch onze voorwaarden (zie onderstaand).
U kunt ons bereiken op 0251-651812 of per mail
info@golftravel.nl

Stichting Garantiefonds reisgelden (SGR)
Golftravel is aangesloten bij het SGR (2599). Binnen de grenzen van de SGR garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. De garantieregeling van SGR kunt u nalezen op de SGR website

International Association of Golf Tour Operators (IAGTO)
Golftravel.nl is lid van de IAGTO, de International Association of Golf Tour Operators. Deze organisatie is in 1997 opgericht als vertegenwoordiger van de "Golf Travel Industry". In het eerste jaar hebben ze de internationale beurs IGTM (International Golf Trade Market) opgericht, een jaarlijks terugkerend evenement waar touroperators en vertegenwoordigers van belangrijke golfbestemmingen uit vele landen bij elkaar komen. Tevens initieert de IAGTO internationale onderzoeken om trends en ontwikkelingen van de golfmarkt in kaart te brengen. IAGTO website.

Calamiteitenfonds Reizen
Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerd reis:
- (een deel) van uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u
  vervroegd moeten repatriëren.

Global Golftravel Group™
Sinds 2012 maken wij deel uit van de Global Golftravel Group. Hierin participeren Golftravel (NL), Fairway Golftravel (NL) en Grenzenlos Golfreisen (D). Doel is een sterke operationele samenwerking en grotere inkoopkracht. Kortom; betere prijzen voor u als klant door scherpe inkoop en groter volume. Binnen de groep opereren wij als zelfstandig label op de markt.

Onze algemene voorwaarden Klik hier 
Privacy- en cookiebeleid klik hier

Wij hopen u op korte termijn als klant te mogen ontvangen. Dan gaat u zeker tevreden op reis!

Met swingende groet,
Team Golftravel